Atomic Vantage 97 C W 2021

Atomic Vantage 97 C W on naisten kevyt, vakaa ja erittäin monipuolinen All-mountain suksi. Suksi toimii kokeneemmalle laskijalle loistavana yhden suksiparin ihmeenä. Suksi jolla voi huoletta päästellä menemään suomen pyydassa ja myös vedellä vauhdikkaita leikkaavia käännöksiä hyvin hoidetuissa rinteissä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_524741 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Atomic Vantage 97 C W on naisten kevyt, vakaa ja erittäin monipuolinen All-mountain suksi. Suksi toimii kokeneemmalle laskijalle loistavana yhden suksiparin ihmeenä. Suksi jolla voi huoletta päästellä menemään suomen pyydassa ja myös vedellä vauhdikkaita leikkaavia käännöksiä hyvin hoidetuissa rinteissä. Suksi on valmistettu Atomicin Prolite rakenteella, mikä takaa loistavan vakauden ja kiertojäykkyyden. Energy Backbone ja Carbon Tank Mesh lisäävät myös suksen suorituskykyä, pitäen kuitenkin painon erittäin maltillisena.

Vantage 97 C W on suksi jolla voi varmuudella laskea missä vaan ja mitä vaan.

Ominaisuudet
  • Dura Cap Sidewall
  • Light Woodcore
  • Prolite
  • Energy Backbone
  • Carbon Tank Mesh
  • Directional Shape
  • Structured Topsheet
  • All Mountain Rocker 15/75/10

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo. 

Lisätiedot

Malli

172 cm