Atomic Vantage 107 TI 2021

Atomic Vantage 107 TI on leveysluokassaan kevyt vapaalaskusuksi jäätävillä laskuominaisuuksilla, niin korppuisella kuin pehmeällä lumella. Titanium Tank Mesh pitää huolen suksen vakaudesta lisäämättä turhaa painoa sukseen. HRZN Tech lisää suksen kärjen pinta-alaa mahdollistaen parhaan mahdollisen kelluvuuden.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_382378 Osastot: ,

Kuvaus

Atomic Vantage 107 TI on leveysluokassaan kevyt vapaalaskusuksi jäätävillä laskuominaisuuksilla, niin korppuisella kuin pehmeällä lumella. Titanium Tank Mesh pitää huolen suksen vakaudesta lisäämättä turhaa painoa sukseen. HRZN Tech lisää suksen kärjen pinta-alaa mahdollistaen parhaan mahdollisen kelluvuuden.

Loistava valinta laskijalle joka haluaa leveän, varman ja luotettavan suksen niin hissioffareille kuin takamaaston haastavimmille linjoille.

Ominaisuudet
  • Paino: 1920g /182cm
  • Powder Rocker
  • HRZN Tech Tip
  • Power Woodcore
  • Energy Backbone
  • Titanium Tank Mesh
  • Full Sidewall

 

Lisätiedot

Malli

189 cm

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo.