Atomic Redster Q4 2023

389,00 

Atomic Redster Q4 on suunnattu harrastajille jotka viihtyvät pääosin hoidetuilla rinteillä. Suksi on helppo käsitellä ja tämän suksen avulla opit laskettelun salat vaivatta.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP325 Osastot: ,

Kuvaus

Atomic Redster Q4 on suunnattu harrastajille jotka viihtyvät pääosin hoidetuilla rinteillä. Suksi on helppo käsitellä ja tämän suksen avulla opit laskettelun salat vaivatta.

Atomic Redster Q4 suksissa on puuydin sekä kerros titanal laminaattia puuytimen alla. Titanal laminaatti vahvistaa suksen kiertojäykkyyttä sekä tuo sukselle lisää vauhtikestävyyttä. Vaikka suksi on suunniteltu enemmän harrastajille niin rakenteen ansiosta suksi kestää myös kovempaa vauhtia ja tämän suksen avulla laskutaitoja on helppo kehittää.

  • Hinta sisältää M 10 GripWalk siteet

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo. 

Lisätiedot

Malli

154 cm, 161 cm, 169 cm, 177 cm

Pituus (cm)147154161169177
Leveys kärki (mm)117.5119.5121.5123.5124.5
Leveys keski (mm)7575.57676.577
Leveys kanta (mm)101103105107109
Kääntösäde (m)12.713.514.315.316