Atomic Maverick 95 TI 2024

649,00 

Atomic Maverick 95 TI kuuluu merkin suosittuun Maverick-sarjaan, mikä tuo markkinoille hämmästyttävän monipuolisia suksia joilla pärjää hyvin pitkälti kaikkialla, kaikissa keliolosuhteissa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1997 Osastot: ,

Kuvaus

Atomic Maverick 95 TI kuuluu merkin suosittuun Maverick-sarjaan, mikä tuo markkinoille hämmästyttävän monipuolisia suksia joilla pärjää hyvin pitkälti kaikkialla, kaikissa keliolosuhteissa.

Maverick 95 TI on loistava all-mountain suksi joka toimii todella hyvin niin kovalla kuin pehmeällä lumella. Titanal antaa sukselle erinomaisesti vauhdinkestävyyttä ja jäykkyyttä samalla kuin kevyt poplar ydin ja lasi+hiilikuitu vahvikkeet tuo eloisuutta ja kimmoisuutta sukselle.

Suhteellisen reilu rokkeri kärjessä ja hennompi kannassa yhdisettynä perinteiseen jalkavuuteen antaa suksen kellua makeesti pehmeässä lumessa. Suksi leikkaa 19.4m (180cm) kääntösäteellä kuitenkin todella mallikkaasti myös kovalla lumella.

Ominaisuudet
  • 95mm keskileveys
  • Poplar Full Woodcore
  • Paino: 1800g /180cm

Lisätiedot

Malli

172cm, 180cm

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo. 
Pituus (cm)180
Leveys kärki (mm)129
Leveys keski (mm)94,5
Leveys kanta (mm)113
Kääntösäde (m)19,3