Atomic Hawx Prime XTD 80 2023

319,00 
223,30 

30 päivän alin hinta: 319,00 .

Atomic Hawx Prime XTD 80 on täydellinen yhdistelmä vapaalaskumonoa ja kevyttä randokenkää junioreille. Monot sopivat 100mm lestin myötä myös leveämmille jaloille.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_196116 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Atomic Hawx Prime XTD 80 on täydellinen yhdistelmä vapaalaskumonoa ja kevyttä randokenkää junioreille. Monot sopivat 100mm lestin myötä myös leveämmille jaloille. Monossa yhdistyy Hawx sarjan loistava laskutuntuma ja tarkkuus sekä ylelliset ominaisuudet ylämäkeen mentäessä. Frictionless Pivot kävelytoiminnon ansiosta varsi liikkuu laajasti ja kevyesti. Kevyt Prolite kuori säästää voimiasi ylämäessä, mutta monon laskuominaisuudet on säilyetty.

80 Flex soveltuu vauhdikkaille junioreille ketä vaativat monoilta suorituskykyä ja tukea.
Memory Fit-teknologian ansiosta monon ulkokuori on täysin lämpömuokattavissa ja lämpömuokattava Silver W sisäkenkä kruunaa istuvuuden. Tech insertit mahdollistavat techsiteiden käytön. GripWalk pohjat antavat tukea ja pitoa kävellessä/haikatessa liukkaillakin pinnoilla.

Atomic Hawx Prime XTD 80 takaa juniorille parasta suorituskykyä ja laatua, niin ylä- kuin alamäkiin!

  • Flex 80
  • 100mm lesti
  • Frictionless Pivot kävelymekanismi
  • Techinsertit ja GripWalk kumipohja

Lisätiedot

Malli

23/23.5, 24/24.5, 25/25.5, 26/26.5, 27/27.5

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo.