Atomic Cloud Q9 2023

479,00 

Atomic Cloud Q9 on rinnesuksi jonka ominaisuudet tulevat esille parhaimmillaan kokeneemmalla harrastajalla. Suksi on kuitenkin helppo ja vaivaton laskea. Rakennetta on vahvistettu puuytimellä joka tuo sukseen mukavasti kiertojäykkyyttä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP336 Osastot: , , ,

Kuvaus

Atomic Cloud Q9 on rinnesuksi jonka ominaisuudet tulevat esille parhaimmillaan kokeneemmalla harrastajalla. Suksi on kuitenkin helppo ja vaivaton laskea. Rakennetta on vahvistettu puuytimellä joka tuo sukseen mukavasti kiertojäykkyyttä.

Atomic Cloud Q9 suksilla nauttii erityisesti laskijat jotka viihtyvät eniten hoidetuilla rinteillä. Suksen rakenne mahdollistaa taitojen kehittämisen ja antaa sopivasti haastetta kun haluat vielä laskutaidot seuraavalle tasolle.

  • Hinta sisältää M 10 Grip Walk siteet
  • Siteiden DIN asteikko 3-10

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo. 

Lisätiedot

Malli

147 cm, 154 cm, 161 cm

Pituus (cm)140147154161
Leveys kärki (mm)115117.5119.5121.5
Leveys keski (mm)74.57575.576
Leveys kanta (mm)98.5101103105
Kääntösäde (m)12.112.713.514.3