Atomic Cloud Q12 Revoshock C 2023

Atomic Cloud Q12 Revoshock C on aktiiviharrastajan all-mountain rinnesuksi. Suksi on suunniteltu erityisesti aktiiveille/experteille jotka vaativat suksiltaan ominaisuuksia vauhdikkaaseen laskemiseen.

Suksi on varustettu puuytimellä jonka lisäksi vahvikkeena on käytetty titanal laminaattia.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP332 Osastot: , , ,

Kuvaus

Atomic Cloud Q12 Revoshock C on aktiiviharrastajan all-mountain rinnesuksi. Suksi on suunniteltu erityisesti aktiiveille/experteille jotka vaativat suksiltaan ominaisuuksia vauhdikkaaseen laskemiseen.

Suksi on varustettu puuytimellä jonka lisäksi vahvikkeena on käytetty titanal laminaattia. Näiden lisäksi Revoschok C teknologia rauhoittaa sukseen kohdistuvaa tärinää ja mahdollistaa nopeat käännökset kantilta kantille. Atomic Cloud Q12 on suksia joka ei pelkää kovaa vauhtia ja tuo laskijalleen mukavasti haastetta.

  • Hinta sisältää M 10 GripWalk siteet
  • Siteiden DIN asteikko 3-10
  • Puuydin
  • Titanal laminaatti
  • Revoshock C teknologia
  • Suksen leveys 83mm

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo. 

Lisätiedot

Malli

152 cm, 159 cm, 166 cm