Atomic Cloud C7 2023

Atomic Cloud C7 sukset on aloittelijoille / harrastajille suunniteltu rinnesuksi. Suksi on todella vaivaton käsitellä ja Atomic Cloud C7 suksien avulla on helppo päästä laskettelun saloihin käsiksi.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP311 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Atomic Cloud C7 sukset on aloittelijoille / harrastajille suunniteltu rinnesuksi. Suksi on todella vaivaton käsitellä ja Atomic Cloud C7 suksien avulla on helppo päästä laskettelun saloihin käsiksi.

Kärjen rocker rakenne helpottaa käännöksen aloittamista. Bend-X rakenne siteiden alla tekee suksista taipuisan. Kyseinen teknologia mahdollistaa sen, että kevyenkin laskijan on helppo viedä suksi käännökseen jopa hiljaisessa vauhdissa. Jos olet aiemmin laskenut pääasiassa vuokrasuksilla ja haluat omat sukset millä laskutaidot kehittyvät niin nämä sukset ovat erittäin varteenotettava vaihtoehto.

  • Hinta sisältää M 10 GripWalk siteet
  • Densolite Core Foam rakenne
  • Kärki rocker

Lisätiedot

Malli

142 cm, 149 cm, 156 cm, 163cm

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo.