Atomic Bent Chetler Junior + Startup Kit

439,00  330,00 -25%

30 päivän alin hinta: 330,00 .

Atomic Bent Chetler Junior on junioreiden super monipuolinen ja helppokäyttöinen allmountain/vapaalaskusuksi. Startup Kit, mikä sisältää touring adapterin siteisiin sekä skinit, antaa juniorille loistavat mahdollisuudet tulla mukaan koko perheen randoretkille.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_182344 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Atomic Bent Chetler Junior on junioreiden super monipuolinen ja helppokäyttöinen allmountain/vapaalaskusuksi. Startup Kit, mikä sisältää touring adapterin siteisiin sekä skinit, antaa juniorille loistavat mahdollisuudet tulla mukaan koko perheen randoretkille.

Kyseinen suksi on suunniteltu karkeasti 8-13 vuotiaille vauhtihirmuille. Full Cap rakenne pitää suksen painon erittäin maltillisena ja 85mm keskileveys kelluttaa junioria makeesti myös pehmeässä lumessa. Suksessa on käytetty innovatiivista Bend X Teknologiaa mikä tekee kääntymisestä huomattavasti helpompaa.

Atomic Bent Chetler Junior on aivan loistava suksi juniorille joka haluaa surffailla puuterissa, vedellä temppuja parkissa tai suhailla vauhdikkaita laskuja rinteessä!

  • Sisältää siteen Atomic L 6 GripWalk
  • Pakettiin kuuluu Touring Adapteri sekä suksiin yhteensopivat, valmiiksi leikatut skinit
  • Densolite ydin

Lisätiedot

Pituus

140 cm, 150 cm

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo. 
Pituus (cm)140150
Leveys kärki (mm)122-
Leveys keski (mm)85-
Leveys kanta (mm)112-
Kääntösäde (m)10.7-