Atomic Backland Carbon 2022

669,00 
468,30 

30 päivän alin hinta: 501,75 .

Frictionless Pivot mahdollistaa eeppisen varren 74°luonnolisen liikkuvuuden, mikä tekee kävelemisestä hyvin vaivatonta. Skywalk Full Rubber pohja antaa pitoa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_897511 Osastot: , ,

Kuvaus

Atomic Backland Carbon on täydellinen randomono sinulle, jos etsit napakkaa, erittäin kevyttä, mutta myös suorituskykyistä monoa. Monon 110 Flex sopii vauhdikkaaseen laskuun, mutta mono on suorastaan kone ylöspäin mentäessä.

Frictionless Pivot mahdollistaa eeppisen varren 74°luonnolisen liikkuvuuden, mikä tekee kävelemisestä hyvin vaivatonta. Skywalk Full Rubber pohja antaa pitoa. Vaihto lasku-moodista rando-moodiin sujuu hyvin nopeasti. Boa Fit Systeemin avulla saat monon laitettua hyvin vaivattomasti kireälle, vaikka paksut hanskat kädessä.

Prolite teknologian ansiosta mono on erittäin kevyt ja hiilikuitu vahvistettu ranka tuo jäykkyyttä. Nämä antaa sinulle äärinmäisen hyvän voimansiirron sekä suksituntuman. Memory Fit ulkokuori & Memoryfit 3D Platinum light sisäkenkä on täysin lämpömuokattavissa. Tämä mahdollistaa monon muokkaamisen juuri sinun jalan mukaisesti, luoden täydellisen istuvuuden, mukavuuden sekä suorituskyvyn.

Atomic Backland Carbon on tällä hetkellä yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä randomonoista joilla pärjää korkeimmille huipuille saakka.

  • Flex 110
  • 98mm lesti
  • Frictionless Pivot kävelymekanismi
  • Skywalk Full Rubber pohja
  • Carbon Spine
  • Memory Fit
  • Tech – inserts
  • Paino: 1094g

Lisätiedot

Malli

25/25.5, 26/26.5, 27/27.5, 28/28.5, 29/29.5

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo.