Atomic Backland 98 W 2023

519,00 

Atomic Backland 98 W on naisten monipuolinen ja ketterä suksi jolla pärjää vaivattomasti kaikilla randorektillä. Backland 98 W tarjoaa parhaan luokan suorituskykyä niin ylä- kuin alamäissä. Suksen keveys tekee pitkistäkin randopäivistä mukavan vaivattomia.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_129878 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Atomic Backland 98 W on naisten monipuolinen ja ketterä suksi jolla pärjää vaivattomasti kaikilla randorektillä. Backland 98 W tarjoaa parhaan luokan suorituskykyä niin ylä- kuin alamäissä. Suksen keveys tekee pitkistäkin randopäivistä mukavan vaivattomia.

Kevyt mutta kestävä puuydin ja Carbon Backbone vahvistukset tekevät suksesta eloisan oloisen, jämäkän ja vauhdinkestävän. Täyspitkän Sidewallin ansiosta kanttipito on äärinmäisen hyvä jäiselläkin alustalla. HRZN Tech Tip tuo suksien kärkiin 10% lisää pinta-alaa, mikä antaa entistäkin paremman kelluvuuden syvemmässä lumessa.

Nämä kaikki ominaisuudet sisältyvät ainostaan 1200g painvaan sukseen. (164cm).

  • Ultra Power Puuydin
  • Carbon Backbone
  • 98mm keskileveys

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo. 

Lisätiedot

Malli

156 cm, 164 cm, 172 cm

Pituus (cm)156164172
Leveys kärki (mm)126.5127.5128.5
Leveys keski (mm)979899
Leveys kanta (mm)117118119
Kääntösäde (m)12.514.617.0