Atomic Backland 117 2021

Atomic Backland 117 on leveä vapaalaskusuksi loistavilla ominaisuuksilla laskuihin ja nousuihin takamaastossa. 117mm keskileveydellä kyseinen suksi on Atomicin levein vapaalasku/touring suksi, mutta on silti jäätävän kevyt täyspitkän Carbon Backbone sekä Ultra-Light Puuytimen myötä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_676473 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Atomic Backland 117 on leveä vapaalaskusuksi loistavilla ominaisuuksilla laskuihin ja nousuihin takamaastossa. 117mm keskileveydellä kyseinen suksi on Atomicin levein vapaalasku/touring suksi, mutta on silti jäätävän kevyt täyspitkän Carbon Backbone sekä Ultra-Light Puuytimen myötä.

Powder Rocker ja innovatiivinen HRZN Tech kärjessä tuo sukselle enemmän pinta-alaa maksimaalista kelluvuutta varten. Dura Cap sivuvallit antavat sukselle tarpeeksi jämäkän olon kantilla, jotta pystyisit moitteitta laskea myös kovalla alustalla.

Ominaisuudet

  • Paino: 1880g /184cm
  • Lasikuitu
  • Dura Cap Sidewall
  • Ultra Light Woodcore
  • Carbon Backbone
  • HRZN Tech Tip
  • Directional Shape
  • Glossy Topsheet
  • Powder Rocker 20/70/10

Lisätiedot

Malli

184 cm

Brand

Atomic

Atomic tuotteiden pääkonttori sijaitsee Altenmarkin In Pogaun kaupungissa Saltzburgin maakunnassa, aivan Alppien sydämessä. Täällä jokainen uusi kehitysidea voidaan testata lähirinteissä 365 päivää vuodessa. Nämä ovat edellytykset, jotka mahdollistavat Atomicin jatkuvan tuotekehityksen. Atomicilla on pitkä ja ylpeä historia maailman parhaiden kilpailusuksien valmistamisesta. Hyvät välineet antavat sinulle paremman hiihtokokemuksen, tekevät sinusta luottavaisen, rohkeamman ja saa sinut etsimään lisää. Se saa sinut katsomaan pidemmälle. Atomicin missio on tarjota sinulle pääsy luonnon parhaaseen osaan ja parhaaseen hiihtokokemukseesi. Olitpa intohimoinen kilpailija, innostunut harrastaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, Atomicilla on tarjota sinulle välineet joilla voit saavuttaa harrastuksessasi seuraavan tason. Atomic Redster sarja on kaikille alan harrastajille tuttu. Vaikka Redster sarjan sukset kehittyvät vuosittain niin lähes jokainen aktiivilaskija tunnistaa nämä sukset. Puhtaasti rinnelaskuun suunnitellut sukset voit bongata esim. hiihdonopettajien jaloissa eri puolilla maailmaa. Naisille suunnattu Atomic Cloud sarja on sekin kahminut kasan palkintoja vuosien saatossa. Cloud sarja kattaa laajan malliston aina aloittelijoiden suksista huipputason expertin suksiin. Vapaalaskupuolella Atomic Shift side räjäytti pankin vuonna 2018. Shift siteessä yhdistettiin normaali rinneside sekä pinneillä toimiva vapaalasku/ skinnailu side. Markkinoille tultuaan se on ollut myydyimpiä "tech"siteitä ympäri maailman. Tämä todella mullisti vapaalasku siteiden alan ja aloitti uuden hybridi siteiden vallankumouksen.  Atomcilla on myös laaja mallisto monoja, kypäriä, laseja ja oheistarvikkeita. Monoja löytyy rinnelaskuun, vapaalaskuun, skinnailuun ja kilparadoille. Yritys valmistaa myös maastohiihto suksia, monoja ja siteitä. Mallisto on hyvin kattava ja tuotekehitys on tärkeässä roolissa monotehtaalla. Pienessä Altenmarkin kylässä hengitetään Alppi-ilmaa ja se näkyy myös työntekijoiden intohimossa laskettelua kohtaan. Brändiä halutaan viedä koko ajan eteenpäin ja se on kaikkien työntekijöiden intohimo.