ATK Freeraider 15 EVO Yellow 2023

639,00 

Täysin uusi Freerider 15 Evo side edustaa ATK:n uusinta kehitystyötä uusine ominaisuuksineen. Yksi siteen mielenkiintoisimmista uudistuksista on uudelleensuunniteltu kantapala automaattisella stopperilla.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1982 Osastot: , , , ,
Atk bindings logo

Kuvaus

Täysin uusi Freerider 15 Evo side edustaa ATK:n uusinta kehitystyötä uusine ominaisuuksineen. Yksi siteen mielenkiintoisimmista uudistuksista on uudelleensuunniteltu kantapala automaattisella stopperilla. Napin painamisen sijaan stopperi lukkiintuu pyörittämällä kantapalaa “randoasentoon”. Kärkipala on myös saanut lisäyksen, mikä mahdollistaa etukappaleen “DIN” säädön.

Randositeeksi Freerider 15 Evo side on varsin jämäkkä ja kestää kovaakin rökitystä. Laskutuntuma on pinnisiteiden keskuudessa parasta luokkaa. Side on suunniteltu kiinnitettäväksi niin kapeisiin kuin leveisiin suksiin. Paketissa mukana tulevat Freeride Spacerit tukevat monoja laskussa ja mahdollistavat siteiden luonnollisen laukeamisen tarvittaessa.

Siteet kantaosasta löytyy 25mm säätövara.

Ominaisuudet
  • Paino: 390g (jarrun kanssa)
  • Easy Entry System: Mono on varsin helppo saada kiinnitettyä etukappaleeseen
  • SNOW PACK PROOF SYSTEM: Mahdollistaa hyvin vähäisen lumikertymän etukappalen rakenteeseen
  • U.H.V. System (Up-Hill Hardness Variator): Säätö, mikä mahdollistaa randoasennon lukituksen kovuuden. Tämä kompensoi monon kulumista kovassa käytössä
  • CAM RELEASE SYSTEM: Tarjoaa loistavaa laskutuntumaa, turvallisuutta ja helpoimman kantakiinnityksen markkinoilla
  • Magneto Heel Flaps: 3 eri korkeussäätöä
  • 25mm pituus-säätövara

Brand

ATK

ATK on erikoistunut viimeisen päälle laadukkainen ja kevyiden touring-siteiden valmistukseen. Yritys on tunnettu maailmanlaajuisesti laadusta, tyylikkäästä tuotteiden viimeistelystä ja luotettavuudesta. Ei ole sattumaa, että ATK on ski-mountaineering piireissä markkinajohtaja. Kun pitelet ATK:n sidettä käsissäsi niin voit huomata, että kaikki yksityiskohdat on toteutettu erinomaisesti. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Fiorano Modenesessa Italiassa. ATK on alusta asti keskittynyt vain ja ainoastaan korkealuokkaisten tech / pinnisiteiden valmistukseen. Yritys perustettiin vuonna 2007, mutta lyhyessä ajassa se otti oman paikkansa laskijoiden sydämissä luotettavana tech-siteiden valmistajana. Vaikka siteet ovat kevyitä niin silti luotettavuus on vähintään yhtä tärkeä seikka siteitä valmistettaessa.
Atk bindings logo

Lisätiedot

Stopperin leveys

102mm, 108mm, 97mm