Arva Safety Box EVO5 Ski Trip Lumivyörysetti

325,00 

Arva Safety Box EVO5 Ski Trip on lumivyörypiipparin, sondin ja lapion sisältävä lumiturvallisuus-setti vaativaan käyttöön. EVO5 piipparissa on 50 metrin haun leveys, merkintätoiminto sekä muiden laitteiden aiheuttamien häiriöiden esto. U-Turn alarm toiminto hälyttää käyttäjää mikäli hän vahingossa lähtee etsimään väärään suuntaan.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_626423 Osasto:

Kuvaus

Arva Safety Box EVO5 Ski Trip on lumivyörypiipparin, sondin ja lapion sisältävä lumiturvallisuus-setti vaativaan käyttöön. EVO5 piipparissa on 50 metrin haun leveys, merkintätoiminto sekä muiden laitteiden aiheuttamien häiriöiden esto. U-Turn alarm toiminto hälyttää käyttäjää mikäli hän vahingossa lähtee etsimään väärään suuntaan. Piipparilla tarkistat helposti myös että mukanalaskijoiden piipparit toimivat.

Spark 240 lumisondi on kevyt ja taittuu pieneen tilaan. Sondi avautuu helposti vetämällä kahvasta ja lukkiutuu kun varsi on taittunut suoraksi. Kevlarista valmistettu vaijeri kestää kovaa käyttöä vuosia eteenpäin.

Paketista löytyvä Access TS lapio on kompaktin kokoinen teleskooppi-lumilapio, minkä pituus on 82cm avattuna ja taitettuna 35cm. T-muotoinen kahva, jämäkkä varsi ja lapa tekee lapioimisesta niin mukavaa kuin lapiointi voi olla. Lapiosta löytyvä Pin Lock lukitusmekanismi lukitsee osat näppärästi ja jämäkkäästi toisiinsa.

 

  • Piipparin paino: 170 g
  • 3 antennia
  • Sondin pituus: 240 cm
  • Lapion paino: 620 g
  • Lapion pituus: 57-72 cm
  • Lapion lavan koko: 24 cm x 24 cm x 2 mm

Brand

Arva