Armada Tracer 108 2021

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_812147 Osastot: , , ,

Kuvaus

Armada Tracer 108 on täydellinen yhdistelmä puuteri sekä touring-suksesta. Suksi on tarpeeksi kevyt jotta skinnailu onnistuu vuoren huipulle asti mutta on myös tarpeeksi jämäkkä ja voimakas pärjätäkseen haastavimmistakin käännöksistä ja laskuista alas.
Suksissa on Armadan EST Freeride rocker, joka vakauttaa kapenevaa kärkeä rokkerilla jotta suksi kelluisi paremmin. Tailissä on hento rokkeri joka antaa voimaa ja tasaisia, voimakkaita käännöksiä.

  • Paino: 1750g (180cm)

Lisätiedot

Malli

182 cm, 188 cm

Brand

Armada

Vuonna 2002 ryhmä laskijoita, mukaan lukien JP Auclair ja Tanner Hall, perustivat Armadan, mottona “urheilijoilta urheilijoille”.Armada on tunnettu heidän urheilija-keskitetystä brändistä sekä urheilijoita varten suunnitelluista- ja erittäin suorituskykyisistä tuotteista. 2000-luvun alussa vapaalasku teki tuloaan ja yritys keskittyikin aluksi hyvin vahvasti valmistamaan vapaalasku- ja parkkisuksia.  Nykyään Armadan suksimallit kattaa erittäin monta kohderyhmää, aina aloittelevasta nuoresta parkkilaskijasta erittäin vaativaan isojen vuorien laskijaan. Parkkisuksien mallisto on laaja ja Armadan suksia voit nähdä podiumeilla eri kisoissa ympäri maailman. Myös all-mountain kategorian sukset ovat tulleet osaksi mallistoa. Armada tunnetaan erittäin urheilijakeskeisenä suksibrändinä ja heidän tiimilaskijat ovat iso osa merkin identiteettiä. Sukset on vuodesta toiseen graafisesti näyttäviä ja säväyttäviä. Aina, kun uusi mallisto ilmestyy niin se on kuin suuri taideteos täynnä pieniä yksityiskohtia.