/ / / / Armada Edollo 2022

Armada Edollo 2022

529,00 

Armada Edollo on tiimilaskijan Henrik Harlautin omaan makuun suunniteltu, erittäin suosittu parkkisuksi.
Edollo on leveä, monipuolinen ja leikkisä parkkisuksi, jolla selvität kaikki obstaakkelit parkissa ja parkin ulkopuolella.

Poista

Tämä tuote on ennakkotilaustuote. Ennakko 2022 tuotteiden toimitukset alkavat lokakuussa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 1788 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Armada Edollo on tiimilaskijan Henrik Harlautin omaan makuun suunniteltu, erittäin suosittu parkkisuksi.
Edollo on leveä, monipuolinen ja leikkisä parkkisuksi, jolla selvität kaikki obstaakkelit parkissa ja parkin ulkopuolella.
AR Nose-kärkirockeri ja löysempi kärki mahdollistavat isoimmat butterit ja jibbailut. Suksen jäykemmän kesikosan ja kannan ansiosta suksi on vakaa isoissa hypyissä.
Suksen rakenteessa on käytetty kudottua lasikuitua, mikä tuo napakkuutta ja poppia sukseen.

  • Flex (1=löysä – 10=jäykkä) Kärki: 6, Keskeltä: 6, Kanta: 7
  • 2.5 Impact edge, paksummat ja kestävät kantit
  • Sintrattu supernopea pohjamateriaali
  • 98mm keskileveys

Brand

Armada

Vuonna 2002 ryhmä laskijoita, mukaan lukien JP Auclair ja Tanner Hall, perustivat Armadan, mottona “urheilijoilta urheilijoille”. Armada on tunnettu heidän urheilija-keskitetystä brändistä sekä urheilijoita varten suunnitelluista- ja erittäin suorituskykyisistä tuotteista. 2000-luvun alussa vapaalasku teki tuloaan ja yritys keskittyikin aluksi hyvin vahvasti valmistamaan vapaalasku- ja parkkisuksia.  Nykyään Armadan suksimallit kattaa erittäin monta kohderyhmää, aina aloittelevasta nuoresta parkkilaskijasta erittäin vaativaan isojen vuorien laskijaan. Parkkisuksien mallisto on laaja ja Armadan suksia voit nähdä podiumeilla eri kisoissa ympäri maailman. Myös all-mountain kategorian sukset ovat tulleet osaksi mallistoa. Armada tunnetaan erittäin urheilijakeskeisenä suksibrändinä ja heidän tiimilaskijat ovat iso osa merkin identiteettiä. Sukset on vuodesta toiseen graafisesti näyttäviä ja säväyttäviä. Aina, kun uusi mallisto ilmestyy niin se on kuin suuri taideteos täynnä pieniä yksityiskohtia. 

Lisätiedot

Pituus

172 cm, 180 cm

Pituus (cm)172180
Leveys kärki (mm)131133
Leveys keski (mm)9898
Leveys kanta (mm)121123
Kääntösäde (m)19.920.6