/ / / / Armada BDog 2022

Armada BDog 2022

489,00 

Armada Bdog on tiimilaskijan Phil Casabonin omaan makuun suunniteltu suksi. Äärimmäisen notkea ja leikkisä, mutta kestävä suksi, joka menee juuri sinne minne laskija haluaa.

Poista

Tämä tuote on ennakkotilaustuote. Ennakko 2022 tuotteiden toimitukset alkavat lokakuussa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 1789 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Armada Bdog on tiimilaskijan Phil Casabonin omaan makuun suunniteltu suksi. Äärimmäisen notkea ja leikkisä, mutta kestävä suksi, joka menee juuri sinne minne laskija haluaa. AR Freestyle Rocker tuo monipuolisuutta laskemiseen ja mahdollistaa letkeimmät butterit. Erinomainen suksi reilaukseen, jibbailuun ja erikoislinjoiden laskemiseen.

  • Flex (1=löysä – 10=jäykkä) Kärki: 5, Keskeltä: 4, Kanta: 6
  • Circle Flex Sidecut, vähentää kanttien haukkaamista, mahdollistaen siistit butterit ja swervaukset

Brand

Armada

Vuonna 2002 ryhmä laskijoita, mukaan lukien JP Auclair ja Tanner Hall, perustivat Armadan, mottona “urheilijoilta urheilijoille”. Armada on tunnettu heidän urheilija-keskitetystä brändistä sekä urheilijoita varten suunnitelluista- ja erittäin suorituskykyisistä tuotteista. 2000-luvun alussa vapaalasku teki tuloaan ja yritys keskittyikin aluksi hyvin vahvasti valmistamaan vapaalasku- ja parkkisuksia.  Nykyään Armadan suksimallit kattaa erittäin monta kohderyhmää, aina aloittelevasta nuoresta parkkilaskijasta erittäin vaativaan isojen vuorien laskijaan. Parkkisuksien mallisto on laaja ja Armadan suksia voit nähdä podiumeilla eri kisoissa ympäri maailman. Myös all-mountain kategorian sukset ovat tulleet osaksi mallistoa. Armada tunnetaan erittäin urheilijakeskeisenä suksibrändinä ja heidän tiimilaskijat ovat iso osa merkin identiteettiä. Sukset on vuodesta toiseen graafisesti näyttäviä ja säväyttäviä. Aina, kun uusi mallisto ilmestyy niin se on kuin suuri taideteos täynnä pieniä yksityiskohtia. 

Lisätiedot

Pituus

164 cm, 172 cm, 180 cm

Pituus (cm)164172180
Leveys kärki (mm)121121121
Leveys keski (mm)949494
Leveys kanta (mm)116.5116.6116.6
Kääntösäde (m)---