Armada ARV 96 2023

Armada ARV 96 on leveämpi twintip-suksi niin parkkiin kuin parkin ulkopuolelle. Pop-Lite Core-puuydin, kevlar- ja hiilikuituvahvikkeet ja AR50 sidewall-rakenne tekevät suksesta kestävän ja jäykän.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_854256 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Armada ARV 96 on leveämpi twintip-suksi niin parkkiin kuin parkin ulkopuolelle. Pop-Lite Core-puuydin, kevlar- ja hiilikuituvahvikkeet ja AR50 sidewall-rakenne tekevät suksesta kestävän ja jäykän. Tämän myötä suksi on vakaa, vauhtikestävä ja kestää hyvinkin aggressiivista laskua. Camber-rakenne antaa hyvän kanttipidon kovalla alustalla. AR Freestyle Rocker tekee suksesta monipuolisen ja näppärän jokapaikan höylän.

  • Flex (1=löysä – 10=jäykkä) – Kärki: 7, Keskeltä: 6, Kanta: 8
  • 2.5 Impact Edge, paksummat ja kestävämmät kantit


Lisätiedot

Malli

163 cm, 170 cm, 177 cm, 184 cm

Brand

Armada

Vuonna 2002 ryhmä laskijoita, mukaan lukien JP Auclair ja Tanner Hall, perustivat Armadan, mottona “urheilijoilta urheilijoille”.Armada on tunnettu heidän urheilija-keskitetystä brändistä sekä urheilijoita varten suunnitelluista- ja erittäin suorituskykyisistä tuotteista. 2000-luvun alussa vapaalasku teki tuloaan ja yritys keskittyikin aluksi hyvin vahvasti valmistamaan vapaalasku- ja parkkisuksia.  Nykyään Armadan suksimallit kattaa erittäin monta kohderyhmää, aina aloittelevasta nuoresta parkkilaskijasta erittäin vaativaan isojen vuorien laskijaan. Parkkisuksien mallisto on laaja ja Armadan suksia voit nähdä podiumeilla eri kisoissa ympäri maailman. Myös all-mountain kategorian sukset ovat tulleet osaksi mallistoa. Armada tunnetaan erittäin urheilijakeskeisenä suksibrändinä ja heidän tiimilaskijat ovat iso osa merkin identiteettiä. Sukset on vuodesta toiseen graafisesti näyttäviä ja säväyttäviä. Aina, kun uusi mallisto ilmestyy niin se on kuin suuri taideteos täynnä pieniä yksityiskohtia.