Armada ARV 84 Jr 2021

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_921958 Osastot: , , ,

Kuvaus

Armada ARV 84 Jr on junioreiden ja kevyemmän laskijan laadukas twintipsuksi parkkiin ja rinteelle. Sen jäykkyys soveltuu isoihin vakaisiin hyppyihin, tarkkoihin reilitemppuihin sekä vauhdikkaaseen laskuun rinteillä.
Pop-light Core-puuytimen ansiosta suksi on eloisa ja kestävä. Perinteinen camber-rakenne takaa hyvän kanttipidon kovalla alustalla.
Erinomainen valinta kokeeneemmalle nuorelle parkkilaskijalle!

Lisätiedot

Pituus

135 cm, 142 cm, 149 cm

Brand

Armada

Vuonna 2002 ryhmä laskijoita, mukaan lukien JP Auclair ja Tanner Hall, perustivat Armadan, mottona “urheilijoilta urheilijoille”.Armada on tunnettu heidän urheilija-keskitetystä brändistä sekä urheilijoita varten suunnitelluista- ja erittäin suorituskykyisistä tuotteista. 2000-luvun alussa vapaalasku teki tuloaan ja yritys keskittyikin aluksi hyvin vahvasti valmistamaan vapaalasku- ja parkkisuksia.  Nykyään Armadan suksimallit kattaa erittäin monta kohderyhmää, aina aloittelevasta nuoresta parkkilaskijasta erittäin vaativaan isojen vuorien laskijaan. Parkkisuksien mallisto on laaja ja Armadan suksia voit nähdä podiumeilla eri kisoissa ympäri maailman. Myös all-mountain kategorian sukset ovat tulleet osaksi mallistoa. Armada tunnetaan erittäin urheilijakeskeisenä suksibrändinä ja heidän tiimilaskijat ovat iso osa merkin identiteettiä. Sukset on vuodesta toiseen graafisesti näyttäviä ja säväyttäviä. Aina, kun uusi mallisto ilmestyy niin se on kuin suuri taideteos täynnä pieniä yksityiskohtia.